Thursday, January 8, 2009

berea e divina

Cu toate ca pana in decembrie anul de gratie douamiiopt am avut o perioada de dementa (necauzata din pacate de delirium tremens) in care nu mi-a mai placut berea (beam doar vin, eram un domn, ce shtromologul meu), in Dubai am redescoperit placerea de a degusta lichidul miraculos de culoarea pishatului. Stiu ca pare ca niste faze din filme porno de lei, in care vizualizarea dute-vino-ului pantecelui femeii nu mai este imaginea predominanta, ci imagini scatologice din pascal bruckner, dar asa este. Ma bucura sa beau bere din nou. wow.
am mai luat un gat. delicioasa. bhhhrr. sorry, o mica refulare intestinala.

stau si beau la Rita ca un porc. Eu si motanu nu facem shit all. Fetele - Rita si o colega de-a ei din P&G gatesc nu stiu ce lasagna cu sos bechamel. tocmai am vizualizat reteta pe google.

Mi-am clatit ochii cu biblioteca ei de muzica si de filme, am si luat 2. Simt ca e timpul de inca un gat de heineken si cum timpul nu sta in loc, asa nu are rost sa stau nici eu. Deci beau.

Dzi fusei la parcul de masini si mi-am ales masina. nah, sa fiti invidiosi.

sa moara dusmanii mei, nu am a seis, dar am a quatro. peste vreo 2 saptamani va trimit si clipul cu deschiderea compartimentului de manusi si gasesc acolo talonul, pe care scrie... surpris surpris, carstoiu, exact cum ca cheama pe mine.... beey, si-a luat taranul din sektoru' 2 un a quatro.

Trecand la alte planuri din spatii Riemanniene, azi am mai facut un pas in a deveni un barbat serios, care are grija de femeia lui si de viitor. Respectiv am fost acasa, prezent, nu am uitat de intalnirea cu domnu instalator de gaze, de internet, cablu si telefonie, si cu domnul cu masina de spalat. In plus, m-am interesat cum poti sa ai apa calda in apartament si cum sa montez masina de spalat rufe langa masina de spalat vase. Cu toate ca mi-am repetat in mintea mea, la o inaltime ametitoare de 181 cm (Doamne cat tin la centimetrul ala in plus, tzighi stie, am castigat un pariu vreo 50 usd intr-o vreme cand nu stiam cum arata verzisorii), instalatorii sunt cei mai odiosi meseriasi, dar si cei pe care ii iubesti cei mai mult cand vin la tine la nevoie. Mi-a cerut asta 80 usd ca sa monteze un T in curgerea de apa (meseriasii intelege) si sa dea o gaura intr-un lemn. imi venea sa il bag in frigider, sa il congelez vreo 100 de ani pana cand dolaru american ajungea ca dolaru zimbabuian. Dar am zambit angelic, cu niste sange curgandu-mi din gingia stanga (asa de tare am strans din dinti sa nu ii fut una in mecla) si l-am rugat sa vina vineri... nooooo, vineri e zi de odihna si atunci ne vedem pe 21, i-am urat verbal si in gand altceva.

Maine o alta poveste dragilor, cum am fost in desert cu Jon si cu masina lui Jeep beton.

Acum ma intorc la baut si la lasagna care toarce incetisor pe aragaz, innecata in sosul bechamel.

8 comments:

tzighi said...

Felicitari pentru masina. Astept sa fac si eu un test drive cu ea cat de curand.
Cat despre centimetrul in plus, tot nu sunt sigur ca ai castigat pariul pe bune si oricand accept un double or nothing.

Unknown said...

pai acuma normal ca te bagi la re-concurs, cand am chelie in vf capului. no shit, nu accept nici un double or nothing. centura ramane la pugilistul abulafia ;-)

Rin Tin Tin said...

Oasele se taseaza cu varsta, papushel. Esti sigur ca-l mai ai? Centimetrul in plus, adica:)

Anonymous said...

Jupane,
Fara sa iau in considerare motivele care te-au readus pe calea cea buna, ma bucur ca ai revenit din ratacirea temporara in care nu intelegeai scopul superm al acestui lichid divin.
Problema e oarecum mai adanca. Am trecut si eu la randul meu prin asemenea perioade de restriste. Concluzia la care am ajuns, invariabil dupa cateva beri, a fost ca de fapt esenta problemei nu este neimpacarea cu gustul oarecum discutabil al berii, ci lipsa SETEI, chestiune mult mai grava si care are de obicei radacini mai adanci. Pentru aprofundare se recomanda amestecarea berii cu alte lichide adanc intrate in constiinta universala, eventual cu o concentratie de alcool de minim 40%.
In privinta lui quattro, te iert de data asta, desi pentru o integrare mai usoara in societatea araba ar fi fost mai bine pentru tine sa alex un mertzan, care este simbolul ascensiunii lumii arabe la ea acasa prin ea insasi (a se citi petrol) si mai putin audi, care este mai mult simbolul ascensiunii celor exilati pe departatele plaiuri europene si ridicati prin alte mijloace decat valorile arabe traditionale.
Cat despre casta absolut selecta a instalatorilor, sunt multe de zis care nu au absolut nici o legatura cu localizarea geografica, ci mai curand cu o cultura a meseriei care impleteste printe firele de caltzi tzepe date clientului, santaj si nepasare, totul asezonat de multe ori cu o doza zdravana de prostie pura.

Anonymous said...

Felicitari pentru ca ti-ai luat masina si pentru ca ai mai aranjat casa in asteptarea sotiei.

Unknown said...

@rin tin tin. pai tocmai asta e faza, ca nu cred ca il mai am. asa ca mai bine nu acord nici o revansa.

Unknown said...

@dannutz: tati, de ce nu iti deschizi blog?

mare dreptate ai cu SETEA - cam asa era, nu imi mai era sete, daca stau bine sa analizez.
vad ca nu s-a postat binel linkul de masina.
http://www.dubizzle.com/classified/autos4x4s/2008/12/31/audi-a4/?from_search

cam asa arata.
in rest, eu zic sa formam o asociatie de mestesugari care sa acapareze toata piata de aprovizionare a instalatorilor (adica de unde isi iau ei scule, nu materiale pentru clienti). sa vezi atunci ce viata implinita o sa am, cand o sa vina unul la mine sa cumpere si o sa ii spun ca il costa de 3 ori mai mult, ii aduc peste 5 zile piesa si nu ii pot aduce decat material inferior.

RitaSophie said...

Io zic, hic!, sa nu mai scriiiii pe blog in timp ce, hic, bei berici cu motanu'... hic!